M-am vaccinat

M-am vaccinat. Cu AstraZeneca. Am avut o zi câteva frisoane și un pic de febră, și m-a durut un pic brațul vreo 3 zile. Nu se compară cu simptomele pe care le-au avut prietenii mei care au contactat virusul. Oameni fără alte probleme medicale, și într-o formă fizică bună. Eu zic că nu se compară cu multe zile de febră, frisoane și tuse măgărească. Sau să stai mai multe zile fără să poți simți gustul mâncării sau să miroși începutul primăverii. Sau cu faptul că un prieten are mai afectați plămânii decât mine, și eu m-am chinuit timp de 9 ani de fumat să-i aduc în starea asta.

M-am vaccinat. Pentru că vreau sa ajungem ca Israelul, care în curând o să deschidă baruri, restaurante, cinema-uri, adică tot, pentru că au ajuns la peste 50% populație imunizată. Israelienii unde-s cei mai prigoniți oameni din istorie, dar cred că e și cel mai inteligent popor. Cei mai prigoniți oameni din istorie, nu s-ar fi vaccinat, dacă ar fi crezut că le bagă cip, pentru că asta ar fi însemnat că pot să fie găsiți oriunde.

M-am vaccinat. Pentru că am încredere în medici și cercetători, și nu am auzit pe nimeni care a primit diplomă de medic sau de cercetător după ce a aruncat cu păreri pe facebook. ( Olivia Steer, tu ai primit? )

M-am vaccinat. Pentru că nu vreau să prind o răceală dacă mă cheamă cineva la o bere în tunelurile dacice, și mă trage curentul. ( Pentru că asta e o simplă răceală, nu?). Oricum, nici dacii nu-s așa șmecheri, dacă tunelurile lor nu pot să ecraneze un amărât de cip.

M-am vaccinat. Tu faci ce vrei! Poate tu nu vrei să ieși la bere, poate tu nu vrei să mergi la un film sau la o piesă de teatru, poate tu nu vrei să mergi la mare în concediu, poate tu nu vrei să mergi să te bați cu jandarmii pe stadion. Alegerea e a ta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s