Mă vaccinez, mă doare undeva de voi!

Treaba voastră dacă vă vaccinați sau nu! E alegerea voastră și eu nu vreau să vă conving să vă vaccinați.

Acum o săptămână a venit mama la mine și mi-a spus ‘ să se vaccineze ei!’. Orice i-aș spune eu, fiul ei ( deși nu am contestat niciodată sarmalele. nu am stat să calculez procentul de orez și carne din sarmale), nu o să mă creadă! Și nu mai vreau să mă creadă, nu mai vreau să mă creadă nimeni!

Până acum am stat în casă pentru că îmi era frică să nu infectez pe cineva care era în grupa de risc. Risc de deces, cum ar veni să nu mai trăiască. Așa că am decis să stau în casă și să-mi refuz orice întâlnire la bere ( că întâlniri cu fete nu am avut) .

Când vine perioada a 3-a, o să mă programez printre primii să-mi fac vaccinul.

De ce? Pentru că nu îmi e frică de 5G cip. Din momentul în care folosești internetul ești oricum controlat. Dacă postezi pe facebook, deja ești controlat și oamenii de acolo știu mai bine decât tine ce vrei tu!

Pentru că vreau să fac iar concedii în afara țării! Să merg să beau o bere grecească, cipriotă sau spaniolă! Să merg la o bere românească pe terasă sau în interior. La un film sau la o piesă de teatru!

Eu o să mă vaccinez pentru mine, și pentru că o să fiu eu mai bine psihic! Dacă vreau să bag teoria conspirației, pot să mă gândesc că și după vaccin sunt în ăia 5% care-l fac degeaba.

Aia e, pot să fiu acolo, o șansă mică să fiu în aia 5%. Dacă e să-l fac, îl duc pe picioare. Îmi fac vaccinul, o să port masca, dar o să ies oriunde se poate. O să profit de orice ieșire!

Treaba ta dacă te vaccinezi sau nu! Eu mi-am luat o piatră de pe inimă! Eu nu mă mai distanțez social pentru tine! Eu o să merg peste tot ( cu mască!) !

Cu vaccin sau fără vaccin, berea același gust are!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s