Despre încredere – Quiz Online

Acum câteva zile, am vorbit cu un prieten la o bere, despre ideea mea de a face un quiz online. El susținea că nu are încredere în oameni, că nu o să fie corecți și că o să se strângă multe puncte pentru fiecare echipă. Eu l-am contrazis, i-am spus că am încredere în integritatea oamenilor care s-au înscris, că au înțeles care spiritul jocului. Mi-a spus că sunt un idealist.

Luni, după prima ediție i-am prezentat rezultatele primului quiz online, în care echipa de pe primul loc a adunat 24 de puncte din maximum de 33. Punctaj asemănător cu edițiile live. Dovada că echipele care s-au înscris, sunt formate din oameni cu caracter. În comunitatea Quiz în Sibiu, s-au adunat o mână bună de oameni faini. Momentan suntem „ deștepți, dar puțini “, dar cu puterea exemplului, cu promovarea educației, replica celebră se poate întoarce la 180 de grade.

Că tot vorbeam despre educație, și despre cum am putea crește o nouă generație. O să prezint pe scurt și cele 2 proiecte susținute de către oamenii care participă la Quiz.

 

Proiectul a fost gândit înainte de a începe pandemia. În  perioada asta sunt adulți care au nevoie de un pic de psihoterapie, pentru a trece peste această perioada. Cu atât mai mult copii din centrele de plasament. Echilibrul emoțional, e foarte important în dezvoltarea sănătoasă a oricărui om.
Dacă și tu vrei să susții proiectul, aceasta e linkul:Asociația de poveste .

 

2. We Help Școala din Săcel!

Și acest proiect a fost gândit înainte de a începe pandemia. Maratoanele precedente, au dus la modernizarea școlilor din Țichindeal și Mag. Acum a venit rândul școlii din Săcel. Încet încet, școlile din județul Sibiu, ajung la un nivel mai bun. Copiii la un moment dat, o să se întoarcă înapoi la școala, și acolo ar trebui să îi aștepte condiții bune pentru a-și desfășura în liniște activitatea.

Am un link și pentru acest proiect, în cazul în care te decizi să pui și tu umărul WeHelp 

Dacă vrei să intri în comunitatea Quiz în Sibiu, am un link și pentru asta Quiz în Sibiu

Sănătate, integritate, unitate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s