Bye-bye, little Kitty!

78684404_479553162913087_7131449979876409344_n

Deși sunt obișnuit ca persoanele la care țin să plece din viața mea, de fiecare dată când se întâmplă, o parte din mine se rupe, și locul ei apare o bucată tare de beton. Au mai rămas puține locuri nebetonate.

Pe Tigrișor ( da, am crezut că e băiat, și am fost certat când am ales numele Pisic2), l-am găsit acum câteva luni pe stradă. Era un mic ghemotoc care fugea în fața mașinilor, și era să fie călcat de una. În prima zi, mieuna și se ascundea pe sub mașini, nu avea încredere în mine. A doua oară când am trecut, a prins un pic de încredere și a venit la mine. Mieuna când am vrut să-l luăm cu noi, și ne-am întors să-l lăsăm înapoi. Însă nu m-a lăsat inima să-l las acolo. Așa că l-am luat, și am zis că o să fie un companion bun pentru Pisic, până discut cu oamenii de la AnimalLife. ( de la ei am aflat că e fetiță)

Nu o fost nevoie să o învăț la litieră, pentru că pisicile se pare că au un bun-simț înnăscut. În primele zile, nu s-a înțeles deloc cu Pisic. Era foarte agresivă cu el, dar apoi au devenit cei mai buni prieteni. A fost lângă el când a venit de la castrat. Când și-a pierdut ochiul nu a fost din prima zi alături de el, dar s-a obișnuit repede cu el așa, și au revenit la prietenia de altă dată.

Pe pisic l-am luat în Foster pentru câteva săptămâni să văd dacă mă descurc cu creșterea unui animal. Apoi a venit Tigrișor. Cred că am reușit să mă descurc destul de bine, deși mi-a fost cam greu la început.

Acum se pare că a fost găsit cineva care o vrea spre adopție. Într-o săptămână, sper că o să cunoască o familie adevărată, care să-i ofere un spațiu mai mare de explorat, nu doar un simplu apartament, și poate mai mult din timpul și afecțiunea lor.

Acum o să fiu în concediu, și pot sta mai mult cu ei, deși o să fie o perioadă tristă, pentru că și ea trebuie să meargă la sterilizat.

Acum nu o să mai am pe cine să dau vina, când sunt întrebări grele la quiz. Acum nu știu cine o să-mi mai facă verificarea la gaz, la frigider sau cine o să lucreze în departamentul IT.

Bye-bye, little Kitty!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s