Am plâns!

61062257_10156278035577043_1210234647716298752_n

Știu că Pisic ia o grămadă de like-uri așa că am pus o poză cu el, să dați click, și poate să citiți ce vreau să zic!

Aș vrea să vorbesc despre a doua victorie a României la U21 la campionatul european de fotbal, adică e posibil să fie în primele 4 din Europa. Maxim cât se poate! Asta în cazul în care nu câștigă!

Peste 50%+1 i se datorează lui Hagi! E un om care iubește fotbalul, și dacă investea în altceva avea mai mulți bani, și nu avea nevoie de stresul ăsta. E omul care nu cred că s-o gândit la bani când o făcut o academie de fotbal. E omul care s-o gândit că el o fost talentat, și o văzut că alți oameni mai talentați decât el, nu aveau educația și șansa să ajungă unde o ajuns el. E un om care e super competent în domeniul lui, nu poți să-i ceri niciodată să vorbească perfect gramatical. Nu ai voie. Nu e domeniul lui, dacă nu-ți răspunde în termeni fotbalistici la întrebări, atunci să-l arzi.

Ăsta e domeniul lui. Singur o făcut asta, pentru România. Zicea să-i facem statuie când s-o retras, eu aș zice să-i facem acum și să nu o mai ardem cu bani aiurea pentru Catedrală. Omul ăsta o făcut mai mult decât o făcut România la momentul actual. O investit în copii! Cine o să fie viitorul țării, dacă nu copiii?!

Da, atât o știut el, să-i învețe fotbal, dar noi, restul putem să învățăm copiii în domenii diferite! Educația e principalul nostru obiectiv! Dacă un om e bun la matematică, sau fizică, sau română, să mergem pe ce e bun și ce-i place! Nu e nevoie să fie bun la toate! Majoritatea lucrurilor sunt inutile în anumite cariere, și dacă e nevoie să înveți ceva care te ajută în domeniul în care profesezi, îl înveți, pentru că-i vezi utilitatea.

Am plâns! Am plâns mult după a doua victorie, pentru că așa poate vă fac atenți la ce vreau să zic! Eu am simțit că s-o făcut mai mult decât trebuie, de la calificare, dar oamenii vor să audă lucruri numa la victorii!

România poate pierde cu Franța, ( șanse mici să nu se califice), dar o să vă uitați numa la meciul ăla, și o ziceți că așa suntem noi. Încă nu știm să apreciem câștigurile noastre, și dacă nu suntem pe locul 1, desconsiderăm toate meritele. Plus că dacă cineva ajunge pe locul 1, o ajuns acolo cu pile. Nu suntem în stare să apreciem eforturile altora, ne gândim doar la noi!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s